La DO Tarragona fa una valoració positiva de la primera Festa del Vi amb un format totalment renovat, més arriscat i pensat per arribar a públic de perfils diversos. Dissabte a la tarda, a la plaça Corsini, es van servir 3.500 tastos.

17 winebars i tasques locals van inaugurar la Festa del Vi el passat 20 de maig amb la ruta de maridatges. El Port també va ser un espai clau d’aquesta primera part de la festa, tot unint l’històric passat d’exportació de vins tarragonins amb l’actualitat.

La setmana més important de la Festa del Vi es va encetar dimarts passat a les escales de la Catedral, on el públic assistent van poder gaudir del concert de Raül Cid Trio tot maridant conegudes peces musical amb els vins de 8 cellers de la DO Tarragona.

Dijous va tenir lloc un dels esdeveniment més rellevants a l’hora de donar a conèixer la singularitat dels vins: El Tast del Decenni. Ja divendres hi va haver la primera projecció del Most Festival. Festival internacional del Cinema i el Vi i l’activitat Bombolles al Capvespre, un tast dels escumosos de la DO, tradicionals i ancestrals, davant el mar, al Balcó del Mediterrani.

Finalment, la Fira del Vi va arribar amb un nou format dissabte a la tarda a la plaça de Corsini, davant el mercat. 3.500 tastos van permetre explicar 20 projectes artesanals dispersos per un territori que té una Ruta del Vi.