La Denominació d’Origen Tarragona va presentar ahir els seus vins als professionals de la restauració, distribució, botiga especialitzada i sumilleria de Tarragona, al Centre Tarraconense El Seminari. 150 professionals van passar al llarg de la tarda per la que ha estat la primera jornada professional de la DO d’aquesta temporada.
Els assistents van poder tastar la seixantena de referències dels 18 cellers que van participar de la jornada, a més de conèixer de primera mà els vins elaborats 100% amb macabeu, la varietat emblema de la DO Tarragona, gràcies a la Galeria dels Macabeus i al tast guiat per la presidenta de la DO, Maria Rosa Blanch, junt amb alguns dels cellers presents a la jornada.
Presentació de la DO Tarragona al VINSEUM
L’activitat de la DO Tarragona continua aquesta setmana i es trasllada vins a Vilafranca del Penedès, on la DO organitza el pròxim dimecres dia 11 un tast de 5 vins al VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. La presidenta de la DO, Rosa Maria Blanch, serà l’encarregada de presentar la DO Tarragona als assistents i d’apropar-los fins als vins de la DO.
Aquest tast s’emmarca dins el conveni de col·laboració que la DO Tarragona i el VINSEUM van signar el passat any amb l’objectiu de difondre la cultura del vi.