Torna un any més la festa del Vi Novell a la ciutat, amb una àmplia proposta cultural i gastronòmica que s’emplaçarà als voltants de la plaça del Rei. La celebració de l’Embutada combinarà cultura, tradició, patrimoni, vi i gastronomia durant aquest cap de setmana.

La festa vol recuperar l’espai fonamental i d’importància que el vi ha tingut per la ciutat de Tarragona al llarg dels anys, recordant una tradició que prové dels segles XIX i XX, quan pescadors i castellers celebraven l’arribada de la collita bevent vi a través d’un embut, tal com ha explicat en una entrevista amb Tarragona Ràdio el responsable de l’Associació Santa Teca, Berna Rios.

La proposta acollirà una vintena de cellers de la província de Tarragona i les seves proximitats. Hi haurà tota una part històrica, amb tallers de cistelleria i visites guiades pels antics cellers de la ciutat. I, després, tot un vessant gastronòmic i festiu, que comptarà amb l’oferta de cinc restaurants de cuina local com són El Cortijo, El Tamboret, El Llagut, Ca la Carola i l’Associació La Clotxa. A més, s’hi afegiran diverses propostes musicals, que ompliran la plaça del Rei de festa, però també la poesia i la dansa seran protagonistes en altres espais com el de la Casa Canals o l’Església de Sant Miquel.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.