Les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi tornen aquest 2022. Després de no fer-se l’any passat a causa de la pandèmia, aquest certamen, nascut en el context de la crisi econòmica del 2008, enguany reuneix fins a nou establiments del barri durant tot el mes de febrer.
L’Associació de Restaurants de la Part Alta, amb col·laboració del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, busca atreure comensals en un mes sempre difícil, el febrer, amb una rebaixa de preus. Quattros, Frida, Palau del Baró, Racó de l’Abat i Merceria 34 apostaran per menús degustació tancats de 24 euros. Les propostes de l’AQ, Arcs, Lola Bistro i Seasons seran de 35 euros. Cada restaurant oferirà la seva proposta gastronòmica.
Als menús els acompanyaran un total de vuit vins del territori, a més d’un cava i la cervesa Inèdit de Damm. Enguany, els cellers participants són Cal Bessó, R. Raventós, Pinord, Clos Berenguer, Baronia del Montsant, Cairats i Covides.
L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, parla del retorn d’un clàssic gastronòmic a la ciutat.
Per la seva banda, Carles Llobet, propietari del restaurant Arcs, recorda que cada edició porta unes 6.000 persones a la Part Alta. A més, apunta que el d’enguany és un context ideal per recuperar les jornades.
La Part Alta Somriu a la Crisi manté un dels reclams més atractius. Per cada ampolla de vi o cervesa que els clients demanin durant l’àpat, se n’enduran una igual per encetar de regal a casa seva.