powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.
Balanç positiu de les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi. Els restauradors tarragonins afirmen que s’han superat les expectatives i que han aconseguit atreure nous clients. La cita enfila el seu darrer cap de setmana.
El febrer sempre és un mes difícil pel sector de la restauració, i més encara quan vens d’una pandèmia que encara no albira el seu final definitiu. Però els restauradors de la Part Alta de Tarragona són optimismes després de la bona acollida que ha tingut el retorn de les jornades Somriu a la Crisi. Enguany, hi han participat nou establiments del nucli antic. Durant tot el mes han ofert menús a preus més baixos amb el repte d’atreure nova clientela. I ho han aconseguit. És el cas del restaurant Lola Tapes, on un 60% de les persones que han participat a les jornades no hi havien anat abans. Ho explica el seu responsable, David Amorós.
Després de no fer-se l’any passat a causa de la pandèmia, la cita ha tornat amb força al calendari gastronòmic de Tarragona.