La Pastisseria Velvet MGL de Tarragona ha donat un tomb a la tradició per Dijous Gras. Ho ha fet amb la creació d’un croissant de botifarra d’ou, embotit típic d’aquestes dates. Marc Garcia, pastisser i propietari de Velvet, explica que “sempre estem fent coses noves, i vam decidir atrevir-nos amb aquest croissant per veure si tenia bona acollida. La veritat és que ha estat un èxit”.

La botifarra d’ou és tradició del Dijous Gras i s’acostumava a menjar en els grans àpats abans de l’arribada de la Quaresma. En aquesta ocasió, Marc Garcia ha optat per renovar-ne el format amb un croissant farcit d’embotit, elaborat per la carnisseria tarragonina Bardolet Cansaladers. “Lliga moltíssim el sabor de la botifarra amb el del croissant. La veritat és que està molt bona”, indica Vicenç Bardolet, propietari de la carnisseria. En només un dia s’han venut més d’un centenar d’unitats, que tenen un preu de 3,10 euros i es podran assaborir fins aquest diumenge.