Els premis gastronòmics Josep Lladonosa desembarquen aquest cap de setmana a Tarragona. Els guardons, que arriben a la seva V edició, ja molt consolidats, trien els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i d’Andorra.
Els Premis Lladonosa, també coneguts com el masterchef dels alumnes catalans de cuina i sala, escullen des de l’any 2021 els millors estudiants del país. Ho fan en un format de concurs presencial en directe i Tarragona acollirà una de les dues semifinals.
Aquest dissabte al matí, a la plaça Corsini -que es convertirà en una gran cuina a l’aire lliure-, s’hi donen cita 14 alumnes, set de cuina i set de sala, per disputar-se el passi a la gran final. Per dinamitzar-ho tot, a la tarda tindran lloc dues exhibicions gastronòmiques a càrrec dels xefs Pep Moreno i Jordi Parés, així com una de cocteleria amb Adrià de la Rosa. Tota la recaptació per venda de tiquets de beguda i degustacions gastronòmiques anirà destinada íntegrament al Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona. El mateix gastrònom Josep Lladonosa ha explicat a Tarragona Ràdio que és un projecte que va més enllà i que pretén aprofundir en la formació professional.
Sergio i Javier Torres, els famosos germans Torres, i amb ells les tres Estrelles Michelín del seu restaurant ‘Cuina Hermanos Torres’ de Barcelona, també passaran per la plaça Corsini, dissabte al matí. Diumenge serà el torn de la final social, amb 20 estudiants que competiran per endur-se el Premi Josep Lluís Rull de cuina i sala.
- Tots som Pirates!!!!
- Per molts anys, Revolver!!!
- L’arquebisbat rep dues peces de Josep Maria Jujol que s’exposaran al Museu Diocesà de Tarragona
- Una desena d’empreses participen en la 5a edició del programa ‘Empreses amb Futur, Tarragona 2030’
- L’Agència Catalana de Turisme dedicarà enguany 1,8 milions d’euros a la promoció de la demarcació de Tarragona