La primera setmana de Tarraco a Taula omple els restaurants participants. Les jornades gastronòmiques celebren la seva edició número 25, que s’allargarà fins el 29 de maig. Un dels reptes, de cara a propers anys, passa per ampliar l’oferta d’establiments.
Tarraco a Taula dispara les reserves dels restaurants que han decidit apostar per aquestes jornades de recreació culinària. Els plats d’inspiració romana tenen tirada. Enguany, el certamen gastronòmic fa 25 anys i hi prenen part 11 establiments: 10 restaurants i una pastisseria. I, per ara, el balanç no pot ser més positiu. Així ho ha manifestat Xavier Fernández, responsable del restaurant Seasons. Destaca que és una experiència molt bona perquè hi ha molta investigació i un aprenentatge als fogons per adaptar les receptes romanes als paladars actuals. Diu que un dels reptes passa per animar més restauradors a sumar-se a les jornades.
Els xefs treballen amb molt producte fresc, peix, espècies, formatges, escabetxos i fruits secs i proposen tapes o menús sencers. Les jornades s’allargaran fins el dia 29.