Satisfacció de la restauració de Parc Central després de reobrir aquest dilluns i la sensació que s’ha superat el que consideren que ha estat una injustícia. Bars, cafeteries i restaurants de l’interior dels centres comercials estaven tancats des del dilluns 21 de desembre de l’any passat.

Són conscients però que els costarà recuperar la normalitat. A les 9h, quan ha aixecat persianes Parc Central, locals com Dunkin Coffee, notaven una afluència de clients molt més baixa que abans del tancament. Fernanda, una de les seves treballadores, diu que tenien moltes ganes de reobrir i que torni la normalitat a l’establiment.

Explica que abans servien cafès i productes per emportar. Altres botigues de Parc Central han vist com des d’aquest dilluns ja no tenen límits per utilitzar el 100% del seu espai. És el cas de la Perfumeria Douglas. Míriam Reina, responsable de l’establiment, confia poder recuperar els clients que han perdut en un any per la situació sanitària i les restriccions imposades per frenar la pandèmia.

El gerent de Parc Central, Miguel Ángel González, es mostra esperançat amb la reobertura. Apunta que hi ha establiments que encara no podran obrir perquè no han tingut temps d’omplir les neveres.

El gerent de KFC Parc Central, Pau Alcalà, apunta que estan contents davant aquesta esperada obertura. Tot i que encara no han pogut recuperar tota la plantilla, esperen poder fer-ho aviat.

En el cas dels restaurants, bars i cafeteries hauran de tancar a les 17h.