Primer cap de setmana sense limitacions directes pel sector de la restauració, una situació que dona aires d’esperança a bars i restaurants.
La situació millora, després de l’eliminació d’unes restriccions que condicionaven el dia a dia de la restauració. Els locals diuen adéu al passaport covid i a la limitació d’aforament, tot i que continuen necessitant el retorn de l’oci nocturn per poder tornar a la normalitat. Des del sector, asseguren que sense poder sortir a la nit, hi ha molta gent que ja no surt a sopar.
D’altra banda, el responsable del restaurant ‘El Pòsit’, Àngel Pérez, ha explicat que després del patiment dels últims dos anys, pel 2022 necessiten tranquil·litat i una recuperació definitiva.
La restauració es reinventa per poder donar seguretat a la clientela i que ‘El Pòsit’ hagi estat pioner en l’ús de sensors que indiquen l’índex del virus i la qualitat de l’aire, a l’interior del restaurant, n’és una prova. Més concretament, són màquines que mesuren el CO2 de l’ambient i que brinden aquesta informació als clients. Unes dades que poden consultar-se a les pantalles de l’entrada del restaurant, però també al web, abans de venir.