The maximum number of views of this element is reached.
Please contact the webmaster to enable unlimited views.

Crítiques de la restauració al Govern per mantenir la majoria de les restriccions, excepte el toc de queda. El sector recorda que porta més de 40 dies demanant el passaport Covid i gairebé un mes amb l’aforament limitat al 50%. És per això que reclamen compensacions econòmiques i no pas subvencions, que després han de retornar.

La restauració tarragonina insta el Govern a donar resposta a la situació de les pimes i els autònoms del sector. Lamenten que se’ls està criminalitzant amb unes mesures que, sostenen, no han servit de res. Recorden, a més, que els va enxampar amb tot d’estoc a les neveres per les festes nadalenques i que amb la restricció d’aforament es van cancel·lar moltes reserves i, per tant, la facturació ha caigut en picat. A banda del producte comprat també havien contractat personal. De fet, els empresaris encara estan fent balanç de les pèrdues ocasionades per l’impacte de les darreres mesures de l’executiu català.

Àngel Pérez, vicepresident de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ha explicat a Tarragona Ràdio que cal obrir de manera immediata una convocatòria per a la concessió de compensacions pel sector. Té clar que les restriccions d’aforament no han estat útils perquè les dades, lluny de millorar, han empitjorat.

Segons afirmen, les darreres mesures han provocat la ruïna de la restauració, de l’oci nocturn i del sector dels allotjaments.