powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.
La restauració tarragonina té problemes per trobar cambrers i professionals «seriosos». De fet el problema ja ve de lluny i s’ha agreujat darrerament. La situació també es dona en ajudants de cuina o cuiners, fins i tot. El sector es reivindica com a motor econòmic i afirma que les condicions de feina són dignes.
Bars i restaurants intensifiquen la feina i esperen que l’activitat s’impulsi del tot a partir de Sant Joan. Serà un estiu bo, hi ha optimisme, però els empresaris recorden que encara arrosseguen molts problemes derivats de la pandèmia. D’entrada, molts encara han de pagar la factura de la covid, en forma de crèdits ICO. A això cal afegir les dificultats que s’estan trobant per trobar cambrers o ajudants de cuina. Costa trobar gent «seriosa», responsable i amb ganes de treballar. Javier Escribano és el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona ciutat.
Escribano recorda que la majoria dels empresaris ofereixen condicions dignes, que passen inspeccions i que els horaris ja no són tan dolents.