La restauració tarragonina veu en l’encariment de preus el gran problema després d’un estiu que ha estat històric al territori. Des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria es considera que les notícies continues sobre la situació econòmica afecten restaurants i allotjaments.

El president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado, tem que l’increment de preus afecti un sector que va patir els efectes de la pandèmia durant dos anys i que aquest darrer estiu havia mostrat una clara recuperació.

Pintado assegura que la temporada estival ha estat històrica quan a volum de negoci i veu ara en l’augment del cost de la vida un veritable ‘fantasma’ per afrontar la tardor i l’hivern.

Francesc Pintado explica que a la ciutat de Tarragona els bons resultats de l’estiu acostumen a prolongar-se al setembre amb les festes de Santa Tecla.

La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha celebrat recentment el sopar anual de la Federació a La Boella, el qual va acollir a més de 300 persones, entre socis, partners, col·laboradors, treballadors, institucions i personalitats destacades. L’entitta té 800 associats i treballa com a projecte immedfiat constituir a la ciutat de Tarragona una associació d’apartaments turístics.