La URV fa públic un decàleg d’alimentació i estil de vida saludable i sostenible. Fa recomanacions clau per a la salut a partir dels resultats de l’enquesta feta a la Comunitat URV.

Amb motiu del Dia de les Universitats Saludables (7-10) la URV publica el Decàleg d’alimentació i estil de vida saludable i sostenible, una sèrie de recomanacions per afavorir l’adquisició de bons hàbits i millorar l’estil de vida. Està adreçat especialment a la comunitat universitària, com a part del projecte “Alimentació saludable i sostenible de la URV”, que impulsa l’Àrea de Benestar i Salut de l’Oficina de Compromís Social junt amb la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut per oferir serveis i activitats orientats a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, especialment el de Salut i Benestar.

El decàleg està disponible en tres formats: una guia, que conté informació més detallada sobre cada recomanació; un document gràfic de resum, i un vídeo.

Parlem amb Ruth Marqués, responsable de l’Àrea de Benestar i Salut de la Universitat Rovira i Virgili.