El centre fa un pas endavant i enguany ofereix un màster en Begudes Fermentades, que és pioner a l’Estat. Una de les branques s’especialitza en vins escumosos i cervesa.
És una novetat important en uns estudis que es van implantar fa 25 anys a Tarragona.
Aquest dijous segueixen els actes per celebrar-ho amb la presentació d’un vi i la inauguració d’una exposició fotogràfica. Té lloc a les 18h. Es podrà visitar fins a finals de mes a la seu de l’Institut Municipal d’Educació, al carrer Ramon i Cajal.
També retrà homenatge als antics degans i estudiants d’aquests estudis de la URV al llarg del seu primer quart segle de vida. Unes 430 persones s’han format com a enòlegs en aquest temps.
El degà de la Facultat d’Enologia, Joan Miquel Canals, ha explicat a Tarragona Ràdio que són referents a nivell internacional tot i que encara queda molta feina a fer. Una de les apostes és obrir-se a l’estudi i investigació de la cervesa, que no és incompatible amb el vi.
A partir del gener, la Facultat d’Enologia també oferirà un curs de 200 hores per aprendre a elaborar cervesa.
En l’actualitat, els estudis de grau compten amb uns 40 estudiants, uns 25 en el cas del màster i hi ha una vintena de persones fent el doctorat.