La gastronomia gallega es podrà tastar des d’aquest dijous dies al Recinte Firal del Palau de Congressos. La segona Feria Gallega del Marisco oferirà, durant 10 dies, els plats més tradicionals i innovadors.

La carta de la fira la conformen més de 40 plats i especialitats gallegues com empanades, vedella gallega, formatges o Tarta de Santiago, a banda dels vins típics de la zona, com l’Albariño.

El responsable de la fira, Carlos Parada, explica que la iniciativa porta gairebé 18 anys recorrent la península amb l’objectiu donar a conèixer la gastronomia gallega a tot l’estat. Diu que a la fira s’hi pot trobar molta varietat de productes típics del territori. 

Carlos Parada assegura que els preus són bastant assequibles. Les ‘parrilladas’ o mariscades, per a dues persones, poden costar 60 o 70 euros.

La fira també compta amb una botiga amb productes típics de Galicia. Des de l’organització esperen que durant els 10 dies de la fira passin entre 15.000 i 20.000 persones. L’entrada és gratuïta a tothom.