La millor gastronomia de la Part Alta es trasllada un any més al Passeig de les Palmeres durant el Concurs de Focs Artificials.
Vuit restaurants de l’ARPA oferiran fins a 40 propostes diferents, a cinc euros el plat, en el marc de la sisena edició dels Sopars sota els Focs.
El tret de sortida serà el proper dimarts dia 30, un dia abans de l’inici del certamen pirotècnic, i la iniciativa s’allargarà durant cinc nits.
Les cuines dels restaurants obriran a partir de les 20h i es podran degustar plats de tot tipus, tots al mateix preu, com ara tàrtars, arrossos, carpaccios o postres. També n’hi haurà de pensats per a la canalla.
Després de la bona acollida de l’any passat, també hi haurà la Focsteleria, la zona de còctels i ambient chill-out i, com a novetat, se suma el nou espai Estrella Damm. Allà es podran tastar diverses varietats de cerveses.
Carles Llobet, de l’Associació de Restaurants de la Part Alta, explica que mantenen l’estructura inicial de cinc dies, malgrat que el Concurs s’escurcés. Parla de festa tenint en compte que en altres edicions, de mitjana, han acollit més de mil persones per nit.
La tinent d’alcalde de Turisme, Begoña Floria, ha explicat que el dimarts es farà un acte especial de reconeixement a les persones estretament vinculades al Concurs de Focs Artificials. Aquesta edició és la del 25è aniversari.
El mateix dimarts 30, després de l’acte, que és a les 19h, hi haurà concert d’Angel Dust i sessió de Dj amb música dels 70. 80 i 90.