La Fira de l’Oli Nou torna a la Plaça Corsini en la seva divuitena edició. Entre divendres i diumenge d’aquesta setmana, l’oli amb denominació d’origen de Siurana es convertirà en protagonista. Hi prendran part una dotzena de cooperatives del territori.
Durant la fira s’han organitzat un seguit d’activitats que giren al voltant d’aquest producte gastronòmic, com són degustacions, demostracions de cuina, sorteigs, activitats infantils i música en directe.
La consellera de Comerç, Elvira Ferrando celebra que la Fira de l’Oli torni a la Plaça Corsini i considera que la plaça ja s’ha convertit en un pol d’atenció de públic
El president de la Denominació d’Origen Protegida Siurana, Antoni Galceran, ha explicat que l’objectiu del certamen és que la gent gaudeixi d’aquest oli que ell considera part molt important de la dieta mediterrània.
Divendres a les cinc de la tarda començarà aquesta fira amb la degustació de pa, xocolata i oli i al mateix temps amb l’encesa de les llums de nadal.
Durant aquesta fira hi haurà un punt de recollida pel gran recapte del Banc dels aliments per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar.