L’ADT s’ha emportat el derbi tarragoní a Copa Catalunya masculina. L’equip de ponent ha superat al CBT B per 62 a 59 i suma així la segona victòria de la temporada. L’ADT ha estat capaç de remuntar un desavantatge al primer quart de 15 punts de diferència. Un bon segon quart, però una millor segona meitat han fet que els de ponent donessin la volta al marcador. Parcials de 19 a 11 al segon quart, 15 a 10 al tercer i 18 a 13 al darrer.

L’entrenador de l’ADT, Rafa Padín, destaca el bon paper defensiu dels seus.

Per la seva banda, l’entrenador del CBT B, Noe Monroy, creu que ells han perdut el partit per culpa d’una segona meitat dolenta del seu equip.

Amb la victòria, l’ADT suma la segona de la temporada, però segueixen cuers. El CBT B, per la seva banda, és cinquè amb 24 punts.