L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT) ha nomenat quatre nous membres del Consell d’Experts de l’entitat. Es tracta dels xefs de quatre restaurants distingits amb un Sol Repsol.
Els nous restauradors que han rebut la jaqueta de cuina de l’Associació són Pep Moreno, de restaurant Deliranto; Moha Quach, del Terrat Tarragona; Vicent Guimerà, de l’Antic Molí d’Ulldecona; i Ana Ruiz, del restaurant AQ de Tarragona. El Consell d’Experts uneix els millors cuiners de Tarragona i l’Ebre, reconeguts amb un Sol Repsol.
Constituït el 2018, té l’objectiu de reunir als professionals de llarga i reconeguda trajectòria, perquè esdevinguin un referent i un suport per als 750 socis que formen part de l’AEHT.
Més notícies:
- Tarragona escalfa motors per una nova setmana plena d’activitat esportiva
- Espectacle de màgia solidària a Tarragona en benefici de Mans Unides i Todos En Azul
- CODITA celebra que els professionals d’infermeria puguin prescriure medicaments
- La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre rebran 45.000 esportistes per Setmana Santa
- Cap de setmana de rècords pel Club Atletisme Tarragona