L’Ajuntament promociona avui la ciutat de Tarragona a Madrid com a destí cultural i eno-gastronòmic. Ho fa davant d’una vintena de mitjans especialitzats i generalistes com El País, La Sexta, RNE, El Mundo Viajes o ABC Viajes.

La promoció del territori per presentar la ciutat de Tarragona com a destinació cultural i eno-gastronòmica de proximitat es realitza avui a l’escola de cuina Eton Mess de Madrid i compta amb l’assistència de la primera tinenta d’alcalde i consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç, Montse Adan, així com d’un xef, un mestre pastisser i un somelier del col·lectiu Tarraco a Taula.

L’acció promocional ha consistit en un showcooking de la mà del col·lectiu Tarraco a Taula, a base de receptes recuperades de la gastronomia romana,  i maridades amb vins del territori. Aquesta promoció es realitza dins el marc del XXV aniversari de Tarragona com a Patrimoni de la Humanitat. Per aquest motiu, la consellera ha estat l’encarregada de presentar el patrimoni material i immaterial de la ciutat davant dels periodistes.

La presidenta del Patronat de Turisme, Montse Adan, ha destacat que “aquest acte promocional s’emmarca dins la línia estratègica del Patronat de Turisme, de promocionar la ciutat a mercats de proximitat de l’àmbit estatal, essent Madrid un mercat prioritari per posicionar la marca Tarragona, amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat del destí i desestacionalitzar els fluxos turístics cap a altres èpoques de l’any, a banda de l’estiu”.

Ha afegit que “Tarragona Turisme té l’objectiu de captar el turisme de llarga estada i el de city break, aquells visitants de proximitat que poden venir a Tarragona el cap de setmana durant tot l’any, fixant-se en el turista madrileny, que en 2,5 hores pot arribar en AVE a la ciutat”.