Més restaurants que mai, 24 en total, participaran a les jornades de l’arròs mariner de Tarragona. Enguany, la cita, que es consolida al calendari gastronòmic de la ciutat, tindrà lloc del 10 al 26 de maig.
Amb l’arribada del bon temps arriben també algunes de les iniciatives gastronòmiques que fan de Tarragona un referent també en aquest àmbit. Parlem de les jornades dedicades a l’arròs mariner, que omplirà les cartes dels restaurants de la ciutat. En aquesta edició, 24 establiments s’hi afegeixen.
Prepararan menús amb plat principal, arròs i postres i, a diferència d’altres anys, els restauradors tindran llibertat a l’hora de proposar el maridatge. Javier Escribano és el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat.
La consellera de Turisme i Promoció Econòmica, Montse Adan, diu que el turisme gastronòmic és clau per avançar en un dels reptes que tenen: la desestacionalització.
Tots els arrossos estaran elaborats amb arròs Bayo del Delta de l’Ebre en les seves diferents varietats.