La Selecció Espanyola d’Handbol s’ha imposat de manera contundent a la Selecció Grega per un 27 a 12 en el segon partit de la lligueta. Una selecció que ha començat dominant el partit des dels primers minuts i que ha donat molt de ritme i molta velocitat al partit. Les gregues, més fluixes físicament, han patit de valent, tot i contar amb una de les millors jugadores d’Europa, la Lamprini Tsakalou, què ha marcat 7 dels 12 gols grecs.

‘Las guerreras’ de Carlos Viver han sortit a guanyar el partit i a oferir un bon espectacle als assistents del Pavelló Municipal de El Vendrell, que era gairebé ple. A la fi de la primera part l’equip ja guanyava per 12 a 5, l’últim gol en aquest temps marcat per la catalana Ivet Musons. A la segona part, Grècia ha intentat tenir la pilota, però sempre acabava perdent-la o aturada per la portera de la Selecció, Andrea de la Torre.

L’expulsió d’una de les jugadores gregues ha donat més empenta a la selecció què, gràcies als contraatacs ràpids, han fet augmentar ràpidament la distància fins arribar al 27 a 12 definitiu. S’ha de destacar l’actuació d’Amaia González de Garibay i de Jennifer Gutiérrez que amb els seus gols han acabat d’enfonsar a les gregues.

El Seleccionador Espanyol d’Handbol femení, Carlos Viver, destaca la bona defensa que ha fet l’equip com a clau de la victòria.

La Selecció juga aquest dilluns a les 6 de la tarda al Pavelló de El Vendrell davant de Portugal que ha perdut el seu darrer partit amb Eslovènia per 29 a 24.