L’Associació Clotxa – Cuina d’Arrel Popular s’ha unit a la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, la qual ja té més de 100 entitats i associacions integrants de diverses àrees. La Clotxa és una associació gastronòmica i sense ànim de lucre, que també treballa en la venda de proximitat.
El seu objectiu és reivindicar la cuina tradicional, fent un estudi i recerca antropològica de la manera de cuinar i explorant el territori per retrobar espècies i ingredients. També desenvoluparan una part pràctica que inclou l’ensenyament de la cuina tradicional amb tallers pràctics tradicionals. Tot això, per recuperar el patrimoni gastronòmic i generar consciència del que es menja.
Ángel Juárez, president de la CET, es mostra molt content amb la nova incorporació perquè diu que demostren “que la Coordinadora d’Entitats és viva, amb constant aprenentatge i creixement. Expressa que comptar amb aquesta entitat ajudarà a treballar en la cultura sostenible, la tradició i en l’impuls de la identitat del territori”.
Més notícies:
- Exclusiva: Els pessebres municipals ja tenen ubicació a la ciutat
- La tragèdia de València, present a l’hora de buscar la sort
- Teresa Ortega recull el Premi en “Bones Pràctiques en Periodisme Local-Comarcal” de les Dones Periodistes de Catalunya
- Simulen un incendi a grans àrees de la central nuclear de Vandellòs II per exercitar l’organització de resposta
- El Port de Tarragona mou prop de 3 milions de tones a l’octubre, el segon millor mes de l’any