Els cellers de la DO Tarragona han reactivat les visites enoturístiques aquest cap de setmana amb un augment de les reserves. Des de l’aixecament del confinament comarcal i, coincidint amb l’inici de la Setmana Santa, els viticultors han ampliat els torns per atendre tots els visitants.
Passejades per la vinya, visites guiades, rutes amb carro al voltant d’alguns cellers i tasts de vins entre vinyes. Aquestes són algunes de les propostes del sector viticultor de la DO de Tarragona, que ja feien abans de la pandèmia, però que aquest cap de setmana han tornat a organitzar per impulsar l’enoturisme del territori. De fet, d’ençà que el Procicat va flexibilitzar les restriccions de mobilitat, les reserves han augmentat, segons indica el president de l’entitat.
Pla general d’un dels grups que han participat en una de les activitats enoturístiques al celler Mas Vicenç de la DO de Tarragona. Imatge del 28 de març del 2021 (Horitzontal).
El president de la DO de Tarragona, Vicenç Ferré, ha realçat que els cellers són un entorn segur per gaudir de la natura i on es compleixen les mesures anticovid.
En el cas de Mas Vicenç, aquest diumenge han rebut una quarantena de visitants, majoritàriament de proximitat, però també procedents dels Estats Units i del Regne Unit. Organitzats en grups, els turistes han visitat el celler i han caminat pels camps de vinya i el seu entorn.
Pla general d’un dels grups que han participat en una de les activitats enoturístiques al celler Mas Vicenç de la DO de Tarragona. Imatge del 28 de març del 2021 (Horitzontal).