L’equip Sub-16 del Club Rugby Tarragona ha quedat tercer a la Segona Divisió del Torneig Nacional. Es van quedar a punt de jugar la final, ja que van perdre a les semifinals contra el CR Majadahonda. El torneig s’ha disputat aquest cap de setmana a Lloret de Mar i s’han reunit els millors equips estatals del moment en aquesta categoria. Els tarragonins van jugar al Grup Or després de guanyar els dos partits previs.

En parla Mario Mariné, delegat de l’equip Sub-16, qui detalla que va ser una gran experiència pels nens i nenes que van gaudir d’una competició estatal. Mariné parla del gran campionat dels jugadors.

Mario Mariné

Precisament, el rugby formatiu serà el protagonista aquest divendres a l’Anella Mediterrània. El CR Tarragona ha convidat a tres equips irlandesos en una ronda de contactes internacionals que s’estan portant a terme. El d’aquesta setmana serà especial, ja que un dels pares dels nens és un exjugador professional de rugbi irlandès, David Wallace.

Mati Segura

Wallace va ser un dels jugadors que al 2009 van guanyar el prestigiós torneig de les Sis Nacions amb Irlanda.