Les terceres jornades gastronòmiques L’Arròs Mariner de Tarragona tindran lloc del 17 de març al 3 d’abril. Seran 23 els restaurants de la ciutat que participaran en aquesta iniciativa, amb l’arròs com a protagonista.
La vintena d’establiments estan repartits per tota Tarragona. Cada restaurant tindrà un menú propi, amb llibertat en el primer plat, però tots ells hauran de basar el segon en l’arròs. A més, aliments del mar i de la terra tarragonines, com les carxofes o les galeres, seran productes frescos indispensables.
Cada restaurant decidirà el preu del seu menú. S’ha decidit així per no tancar la porta a cap establiment i per fer que un topall en el preu no limiti la creativitat. Amb tot, es manté la xifra de la vintena de restaurants participants de les altres edicions.
Les jornades de L’Arròs Mariner buscaran la complicitat dels tarragonins. No obstant això, el gran objectiu és atreure els clients vinguts de fora. Es vol que aquestes jornades, les que han gaudit de més normalitat des de l’inici de la pandèmia, sigui un pol d’atracció cap a la ciutat.
L’arròs compartirà protagonisme amb el vi de la Denominació d’Origen Tarragona. Fins a 10 cellers de 10 pobles diferents, repartits entre l’Alt Camp, el Baix Camp i les Terres de l’Ebre, seran presents a les jornades amb un total de 21 vins.