Font. Club Tennis Tarragona

El CT Tarragona va proclamar-se campiones d’Espanya en veteranes a la tercera categoria a l’imposar-se al torneig que es va celebrar al Club Tennis Pamplona. En total, el torneig va comptar amb 8 participants, amb 4 equips com a candidats al títol.

Als quarts de final, les tarragonines va imposar-se al Club R.E.P per 2-3 i, a semifinals, van guanyar a l’Idzero Pàdel Tenis Club per 2-3. A la final, les tarragonines es van enfrontar al Club Padel Soto Torrejón, al qual van superar per un ajustat 2-3.

La capitana de l’equip, Mon, ha destacat les diferents eliminatòries que van haver de passar per arribar a ser campiones:

Mon comenta les diferents eliminatòries que van haver de passar per arribar al títol

A més, la jugadora del CT Tarragona comenta l’emoció que van sentir al guanyar el torneig:

La capitana del CT Tarragona destaca l’emoció de les jugadores al proclamar-se campiones

Amb aquesta victòria, a més, l’equip tarragoní va assolir l’objectiu de pujar a la segona categoria del tennis per equips espanyol.