Les noves varietats de dolços guanyen terreny als torrons més tradicionals, que es mantenen com els preferits dels tarragonins per les dates de Nadal. Com ja passava en anys anteriors, el de Xixona, el de gema cremada i els de xocolata encapçalen la llista de les varietats amb més èxit de vendes d’aquest dolç.

La responsable de la botiga José Sirvent Garrigós de la Rambla Vella, Joana López, considera que les noves varietats de dolços van guanyant protagonisme enfront d’aquells més clàssics. L’establiment, fundat l’any 1860, incorpora enguany als seus productes unes llaminadures d’arròs inflat recoberts de xocolata, llimona o fruits silvestres, així com boles fetes de gema amb taronja banyades d xocolata blanca. Lopez assegura que el torró s’està convertint, cada cop més, en un dolç consumible durant tot l’any. El mateix establiment es planteja vendre’n també fora de l’època nadalenca. 

Els responsables dels establiments Sirvent són optimistes pel que fa a la venda de torrons i productes dolços de cara a la temporada de nadal, reduint mides i quantitats però mantenint les vendes d’anys anteriors. Asseguren, però, que les vendes més fortes es produeixen del 10 al 24 de desembre.