El capità David Fernández va liderar a partir d’aquest moment l’anotació, els blaus sumen la cinquena victòria seguida al Serrallo que els permet seguir somiant amb la salvació.
El de la Selva segellava la victòria en el partit amb set tirs lliures i un triple final des de 10 metres que posaven el 82-66 definitiu al marcador.

Bon inici dels del Serrallo però la qualitat del conjunt de gran Canària va permetre que s’iguales el duel.

El darrer quart va resultar definitiu per tornar a veure el CBT de les grans ocasions.

L’entrenador de l’equip, Jorge Serna, assegurava en acabar que s’havia reaccionat quan l’equip estava pitjor. Afirmava així mateix de la transcendència de la victòria ja que el resta de rivals de la zona ho havien fet. Un tècnic que no a va acabar el partit a la banqueta ja que els arbitres li van assenyalar dues tècniques.

El proper partit del CBT serà davant el Sant Antoni de Eivissa, equip que es troba a la zona alta de la classificació.