El proper 4 de novembre tornen les Jornades Científiques de Mare Terra Fundació Mediterrània, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili. Un curs científic que, enguany, vol parlar d’hàbits de consum sostenibles i torna a apostar pel format virtual.
Aconseguir que la societat prengui consciència i faci un canvi de mentalitat per millorar els seus hàbits de consum. Aquest és l’objectiu principal de la 29a edició del Curs Científic de Mare Terra Fundació Mediterrània. Es titula ‘Els nostres hàbits de consum: les nostres accions, el nostre futur’. La iniciativa vol mostrar els efectes que té la conducta humana en el mediambient, segons ha explicat a Tarragona Ràdio el president de Fundació Mare Terra Mediterrània, Ángel Juárez.
El curs serà el 4 de novembre en format virtual, atès que l’ampliació de mesures és encara recent i la darrera edició, també virtual, va tenir molt bona rebuda. Entre les ponències, cal destacar la participació de Cristina Fernàndez, de BioEcoActual, que parlarà de la importància del malbaratament alimentari. Maria del Mar Pàmies, de la URV, tractarà els efectes de la Covid-19 en els hàbits de consum. Finalment, Gisela Pahissa exposarà el seu projecte ‘Rebost de Sant Feliu – Residu Zero’.