Aquest dilluns hem conegut al millor xef de la demarcació, Josep Queralt, després de la celebració aquest cap de setmana dels Premis Gastronòmics Tarragona.
Després de tres dies d’exhibicions i showcookings, el jurat format pels xefs amb estrelles Michelin ha fet públic el guanyador entre les propostes dels sis cuiners classificats.

El guanyador en l’apartat de cocteleria, ha estat el tarragoní Alex Collado. Sergio Estévez, campió de cocteleria i Brand Ambassador de Royal Bliss, ha sigut l’encarregat de valorar les propostes. Hem pogut conversar amb ells, també hem seguit l’acte de lliurament en directe, pre amb parlments de la consellera i presidenta del Patronat Tarragona Turisme, Cinta Pastó, la directora del Patronat de Turisme de la Diputació, Marta Farrero.

Un certamen que neix per impulsar la gastronomia del territori i ajudar el sector de la restauració, colpejat per les restriccions derivades de la pandèmia.
La primera edició dels Premis ha comptat amb l’apadrinament dels germans Torres i ha reunit a les millors estrelles Michelin del territori. 

Premis Gastronòmics Tarragona