La Festa de l’Oli arriba aquest cap de setmana a la ciutat amb diverses novetats.
És la catorzena edició d’aquesta cita ja tradicional, que aplegarà a la Rambla Nova un total de 24 estands on es podrà degustar l’oli nou de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
S’ha programat un vermut amb tapa, diumenge al matí, i per tercer any la fira s’acompanyarà de la Mostra Gastronòmica de l’Oli. Des de dijous i fins el 8 de desembre 27 restaurants inclouran a les seves cartes plats elaborats amb oli de la DOP Siurana.
També hi haurà espai per a la solidaritat, com la recollida de productes de primera necessitat pel Banc d’Aliments i el tradicional esmorzar popular i el tast comentat d’olis, dissabte al matí.
El president de la DOP Siurana, Francesc Prats, destaca la importància d’aquesta cita anual on els tarragonins poden degustar i comprar l’oli nou, a banda de gaudir de diverses propostes lúdiques complementàries. Parla d’algunes de les novetats.
La regidora de Comerç i Turisme, Patricia Anton, explica que és una Fira consolidada que permet fer una important promoció del territori i la seva gastronomia.
La Fira obrirà divendres a partir de les 17h i durant el cap de setmana funcionarà de la següent manera: dissabte de 10h a 14h i de 17h a 21h, i diumenge només fins el migdia.