El nedador del Club Natació Tàrraco Martí Rosell ha estat campió d’Espanya als 3.000 metres en categoria infantil masculina. Ho va fer amb un temps de 34:11.09, a més de sis segons del segon. Va aconseguir la medalla d’or en la 13a edició del Campionat d’Espanya de Llarga Distància celebrat al CN Barcelona. El nedador va assolir la marca mínima de la Federació Espanyola de Natació per estar als Campionats d’Europa infantils d’aigues obertes. Tanmateix, aquesta classificació s’haurà d’acabar de certificar al Campionat d’Espanya d’aigues obertes amb una prova de 5.000 metres.

En el Campionat , altres tres nedadores hi van competir amb bons resultats. La Maria Huerats va quedar setena als 3.000 metres infantils femenins, la Lucía González va ser vuitena als 5.000 metres júnior-1 femení i l’Abril Rius cinquena a la mateixa prova però en júnior-2.

L’entrenadora del Club Natació Tàrraco, Sílvia Díez, destaca els resultats obtinguts.

Sílvia Díez

Els campionats es van fer a la piscina Nova Escullera del Club Natació Barcelona.