Un estudi de La Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV ha determinat que el consum de fruites i verdures determina el perfil cardiometabòlic en persones amb un risc cardiovascular alt.
Després d’un any de seguiment, el treball ha determinat que els participants que havien augmentat la varietat en el consum de fruites i verdures tenien nivells de glucosa més baixos, menys pes corporal i un perímetre de cintura més reduït després d’un any de seguiment.
A més, en incrementar conjuntament la varietat i la quantitat de fruites i verdures, la millora del perfil cardiometabòlic va ser més significativa després d’un any de seguiment en comparació amb l’augment de la quantitat i varietat d’aquests aliments per separat.
A diferència d’altres estudis, la particularitat d’aquest és que no només s’ha analitzat la quantitat de fruites i verdures ingerides, sinó també la varietat.
Més notícies:
- Quina és la importància el cost dels amarratges als ports?
- Mercaderies per l’Interior elevarà la seva queixa al comitè de Peticions del Parlament Europeu
- Salvament Marítim assisteix 2.300 persones durant el 2024, un 24% menys que l’any anterior
- L’Ajuntament de Tarragona activa el Servei de Suport Educatiu
- Comencen les obres de reforma dels vestidors del camp de futbol municipal d’Icomar