Al festival Minipop s’hi han aplegat més de 3.000 persones, des de nadons fins a adults, amb ganes de compartir tres dies de música i tallers, però també cinema i teatre.
Els moments àlgids han estat l’actuació de Guille Milkyway i el concert de The Free Fall Band.
“Des del principi vam dir que no volíem valorar el festival tant per la gent que venia, com per les sensacions que rebíem de la gent quan sortia”, ha puntualitzat Lluís Gavaldà, director musical del Minipop.
“Tothom marxa amb un somriure a la boca, tothom diu que aquest any ha sigut especial”, ha manifestat Gavaldà, que també ha destacat que tot ha transcorregut sense incidents, “tot i que tenim un públic molt fràgil”, ha dit.
“Tot l’equip -de l’organització del Minipop- estem afònics però absolutament feliços”. Així ha valorat Lluís Gavaldà la quarta edició d’aquest festival de música i cultura contemporània per a tota la família que cada any s’instal·la al Passeig de les Palmeres de Tarragona.
Un espai en el qual s’ha pogut gaudir, des de divendres, de les actuacions del DJ Guille Milkyway, The Free Fall Band, els tarragonins Oslo, l’Orquestra Fireluche, Satèl·lit o Línia Maginot. La sessió de Guille Milkyway va ser “realment antològica, va fer ballar pares i fills”, ha afirmat Gavaldà, “i va resumir en una hora el que és l’esperit del festival”. També el concert “impactant” de The Free Fall Band va fer les delícies del públic, com a “cirereta final del festival” de dissabte, ha reblat Gavaldà.
De cara a l’any vinent, en què tindrà lloc el cinquè aniversari del Minipop, tant la seva directora, Núria Serrano, com el seu director musical, han apuntat a seguir la línia actual i “no morir d’èxit”. “Conservar la mesura, fer-lo de manera que la gent se senti en un lloc proper i còmode i intentar mantenir aquest escenari privilegiat” han estat els objectius principals que l’organització s’ha marcat pel 2015, ara que encara ressona la música del vermut modernista que ha posat el punt i final al festival Minipop aquest diumenge al migdia.