L’emblemàtic jugador del Club Tennis Tarragona, últimament està comptant trofeus per cada campionat que disputa. I és que ara ha tornat de terres finlandeses amb la medalla de campió de l’ITF700, disputat a Helsinki.

Va superar fins a 5 rondes, per aconseguir la primera posició, on a la final va imposar-se al número u del rànquing ITF l’atustalia Simon Arms per 6 a 1 i 6 a 2.
Per tant, Miquel Puigdevall ha tornat al Club Tennis Tarragona sense perdre cap set. A més, amb aquest ITF700, ha aconseguit pujar al nº7 del rànquing mundial ITF, en la categoria Individual Masculí +60. Recordeu que als dobles, encara manté el nº1 del rànquing.

Puigdevall ha explicat a Tarragona Ràdio la sensació en les que ha guanyat aquest torneig.