Nascut a la ciutat de Tarragona, el desembre de 1948, es va llicenciar en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i també en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
La seva dilatada trajectòria en el món del periodisme el van portar a iniciar-se en la professió col·laborant amb el Diario Español de Tarragona, a més de ser corresponsal del Correo Catalán, Mundo Diario, ABC, La Vanguardia, durant la dècada dels setanta i començaments dels vuitanta.
Fèlix Llovell va convertir la seva gran passió: la gastronomia, en professió, dedicant-se al periodisme turístic i gastronòmic. L’any 1985 va crear, conjuntament amb el fotoperiodista tarragoní Ramon Segú, la revista ‘Gastronomía y Turismo’, alhora que col·laborava en prestigioses guies i revistes d’aquesta matèria, de nivell nacional com eren ‘Restauradores’, ‘Club de Gourmets’ i la
L’any 1990, amb Ramon Segú van crear la primera ‘Guia de Restaurants de les comarques tarragonines i de la Costa Daurada’. Dos anys més tard, a 1992, i coincidint amb la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona van iniciar la ‘Guia Gourmand’, un projecte pioner que any rere any, primer en paper, i en l’edició on-line posteriorment, segueix sent a dia d’avui un referent de consulta informativa pel que fa a restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i d’altres llocs d’interès.
La seva polivalència gastronòmica el van portar l’any 2001 a publicar el llibre ‘La cuina de les comarques tarragonines’. Durant molts anys, a més d’editar i dirigir la ‘Guia Gourmand’, ha col·laborat periòdicament informant sobre gastronomia i turisme en publicacions, com ‘Catalunya Sud’, ‘La Voz de la Hostelería y el Turismo’, ‘Claxon’, ‘El Punt Diari’, ‘El Indicador de Economía’, ‘Notícies TGN’, ‘Viu Tarragona’ i emissores de ràdio com ‘Onda Rambla Punto Radio’ i ‘Onda Cero’.
La seva gran capacitat de treball, el coneixement del sector gastronòmic i la seva dilatada trajectòria han caracteritzat el tarannà professional de Fèlix Llovell. Gentleman exquisit i amant de la bona taula, Fèlix Llovell ha compartit infinites bones estones en aquesta vida al costat de la seva estimada Meri, companya de viatge i amor de tota la vida, i amb el seu estimat fill, Fèlix Lluís, de qui sempre ha manifestat un gran orgull. Els seus familiars, amics i amigues, lamenten la seva pèrdua.