El conte ‘La Jordina, el Drac i el poble que va créixer massa’ s’ha presentat aquest dijous al Complex Educatiu. Es tracta d’una reinterpretació de la llegenda clàssica de Sant Jordi que incorpora elements com el feminisme, l’ecologista, l’economia sostenible, la inclusió social i la no violenta, creada pel Servei de Teràpia Ocupacional Solc de Tarragona.
Els usuaris del centre també van participar de la presentació ensenyant les il·lustracions que han fet pel conte prenent-se a ells mateixos i a la ciutat de Tarragona com a models. La cap del departament d’Arts Gràfiques de l’IES Pere Martell, Marta Fernández, va destacar la importància de dur a terme projectes col·laboratius i significatius com aquests entre els alumnes del seu centre de Reimpressió Digital i els nois de Solc.
A l’acte també hi van participar altres entitats del Campus Educatiu de Tarragona com el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès amb una lectura de poemes i el Camp d’aprenentatge de la Ciutat de Tarragona amb la contacontes Rat Cebrián.
Tant aquest conte, com l’acte en si, reforcen la visió de Campus interconnectat que el nou gerent, Jordi Balust vol impulsar. Posteriorment, el director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Jean Marc Segarra, apostava per superar aquesta pandèmia amb sinergies positives com la de la presentació.