Neix una nova associació de restaurants a Tarragona. Es tracta d’Art(e) i ha estat creada per alguns dels restauradors de la zona de l’Eixample.

Aquesta apareix amb l’objectiu de promocionar la gastronomia del centre de la ciutat i de mostrar els diferents estils i identitats de cada restaurador.

Actualment el conformen un total de 15 locals on s’hi troben restaurants, hotels, pastisseries i gelateries.

La presidenta del Patronat de Turisme, Patrícia Anton, diu que segons dades turístiques d’aquest any un 21% dels visitants que venen a la ciutat ho fan motivats per un tema gastronòmic. Explica que per aquest motiu és un plaer que els restauradors continuïn apostant per aquesta cuina de qualitat.

Afegeix que l’Associació no només englobarà els restaurants de la Rambla Nova, ja que es vol fer partícip tot aquells que vulguin compartir aquest projecte. 

Els copresidents d’Art(e), Laura Racasens i Carles Salvador, diuen que l’Associació neix forta i que ja hi ha programats un seguit d’actes.

De l’1 al 27 d’abril es durà a terme l’acció “Art(e) i Chartreuse a taula” on es mostrarà que aquesta tradicional beguda també es pot introduir a la cuina, per postres o pastisseria, així com plats salats.

També es publicarà un llibre de receptes de la cuina del Chartreuse i es participarà a la Tarragona Gastronòmica. 

 

Restaurtants d’Art(e)

Restaurant Degvusta
Restaurant Sirco Airlines
Restaurant LolaTapes
Restaurant Toca Perón
Restaurant Ona, Cal Blay, Hotel Imperial Tarraco
Restaurant Marenostrum, Hotel Ciutat de Tarragona
Restaurant 20alarambla
Restaurant Devins
Restaurant ElTerrat
Restaurant Barquet
Restaurant Cócvula, Hotel Urbis
Restaurant Mas Folch
Pastissos de crema
Pastsseria Palau
Geladeria Raffa Gelatti