Només queden 40 entrades per la VIII edició del Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que se celebrarà al Complex Educatiu de Tarragona aquest divendres. Cinc restauradors de la demarcació de Tarragona distingits amb estrella Michelin seran els protagonistes.

Pernil al tall, sopa ramen amb fruits del mediterrani o tallarins de calamar són alguns dels plats que elaboraran els xefs Joan Bosch, Diego Campos, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà. A les postres estaran presents ingredients com la garrotxa, la xocolata i la taronja. Seran elaborats pels restauradors Mohamed Quauch, Rafael Muria i Gabri Olivier.

Jordi Andreu serà l’encarregat d’elaborar el pa i Pax Mundo servirà el sopar. MAKRO és el proveïdor oficial cedint part de la matèria prima als restauradors i pastissers.

El director de la Lliga contra el càncer de Tarragona i l’Ebre, David Ortega, ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que l’essència del sopar és el vincle que es crea entre els assistents.

Al sopar solidari hi haurà tota classe de sortejos, com una bicicleta, lots de productes o samarretes del Nàstic. El preu del sopar és de 45 euros i les inscripcions es poden fer trucant al telèfon de la Lliga Contra el Càncer 977232424.