Nou restaurants participen a la novena edició de La Part Alta Somriu a la Crisi. La proposta gastronòmica tindrà lloc de l’1 al 28 de febrer. Com és habitual, els establiments oferiran menús a preus més reduïts, de 22 i 32 euros. Per cada ampolla de vi que prenguin al restaurant se n’enduran una d’igual a casa. Els restaurants que prenen part de la iniciativa esperen repetir les bones xifres d’altres anys, quan s’ha arribat als 6.000 participants.

La consellera municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez, destaca que són unes jornades que uneixen gastronomia, enologia i patrimoni i que reforcen la identitat de la marca Tarragona. 

El president de l’Associació de Restaurants de la Part Alta, ARPA, Julio Rebenaque, explica que els clients es trobaran uns menús de qualitat a preus més assequibles gràcies a un doble esforç d’establiments i cellers. 

Tota la informació de La Part Alta Somriu a la Crisi es pot consultar a www.arpatgn.com.