Un any més Tarragona prepara un sopar benèfic contra el càncer i la leucèmia amb la col·laboració de restauradors amb estrella Michelin de la demarcació. Es tracta de la tercera edició i tindrà lloc el proper 8 de novembre a dos quarts de deu del vespre al Complex Educatiu de l’Antiga Laboral.

Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego i Fran López, del Torreó de l’Indià, han estat els cuiners escollits per realitzar aquest sopar.

Els acompanyaran tres restauradors més, Marco Borromeo, del Palau del Baró, també Jordi Grifoll, del Lounge Cambrils i Àngel Jiménez, cap de cuina del Complex Educatiu. També el pastisser Marco Carreiro i el gelater Gabri Oliver. El menú compost per 8 aperitius, un entrant, un plat principal i dos postres té un cost de 40 euros.  

Els fons que es recaptin es destinaran a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, i la Fundació Josep Carreras.

Diego Campos explica que en comparació amb anys anteriors el preu s’ha vist reduït perquè així més gent pugui gaudir d’aquesta festa gastronòmica.

En el sopar hi col·laboraran un total de 100 persones entre cuiners, cambrers i personal del complex.

Alguns plats que componen el menú es poden trobar als restaurants del mateixos cuiners i altres han estat creats especialment per l’ocasió.

Al final del sopar, es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per comerços de la demarcació.

Aquelles persones que hi vulguin assistir han de realitzar un ingrés de 40 euros al número de compte de la Lliga o trucar a les seves oficines.