El restaurant Bora Bora de PortAventura World reobre les portes al públic amb una oferta gastronòmica innovadora i sostenible. S’ha prioritzat la contractació de proveïdors locals i productes de qualitat, així com l’eliminació dels plàstics d’un sol ús.

D’entre les principals novetats, s’han incorporat menús per a vegans i vegetarians, i també noves opcions saludables basades en l’alimentació plant-based. L’espai apostarà per matèries primeres d’origen orgànic i ha incorporat productes innovadors.

El director general de PortAventura World, David García, ha explicat que “l’oferta gastronòmica del resort és un dels pilars més importants per als visitants”, i que “la sostenibilitat també ha de formar part d’aquesta transformació”. García ha afegit que, a partir d’ara, el restaurant Bora Bora “integrarà les noves tendències gastronòmiques del moment amb un enfocament sostenible”.

Dins de l’autoservei del restaurant es podrà accedir a la terrassa de la cafeteria “Bora Bora Coffee”, que oferirà batuts de fruites, smoothies i sorbets. L’establiment també ha instal·lat una zona de show cooking perquè els usuaris puguin triar el seu plat després d’una demostració prèvia. Un cop seleccionat a la caixa, els clients rebran el plat directament a la taula mitjançant l’ús d’un localitzador.