Hem anat en difecte fins a l’annexa del Palau de Congressos per seguir l’acte inaugural dels primers Premis Gastronòmics de Tarragona, coorganitzats per Tarragona Turisme amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
Des d’avui i al llarg del cap de setmana, sis cuiners es disputen el títol del millor xef de Tarragona. Apadrinats pels germans Torres i tots els xefs amb estrella Michelin de la província, volen reconèixer l’excel·lència culinària del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, en aquests temps difícils pel sector de la restauració.
La inauguració ha anat a càrrec de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; la presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Cinta Pastó; el xef i representant del jurat del concurs de cuina Pep Moreno; l’expert en mixologia i jurat del concurs de cocteleria Sergio Estévez; el president de l’AEHT, Francesc Pintado; i la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé.
Al llarg d’una hroa i mitja de programa, hem conversat amb els geremans Torres, també amb alguns dels chef amb estrelles Michelin, com Fran López i Rafel Muria, els darrer que ha aconseguit aquesta distinció amb el seu restaurant a Cornudella del Montsant, entre d’altres.