Prop d’una setantena d’expositors i mig centenar d’activitats s’instal·laran al Palau de Congressos per donar lloc a la Fira Àpat.

El certamen Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat aterra aquest divendres a Tarragona, després de cinc anys d’èxit a Barcelona i s’hi estarà fins diumenge.

Orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana però també als consumidors i als amants de l’alimentació.

La fira presenta des de foodtracks, degustacions i música, passant per showcookings, tallers i xerrades. Compta amb 70 expositors i dues zones amb 50 activitats.

El xef tarragoní i cap de cuina del restaurant El Barquet, David Solé, serà el padrí oficial de la fira.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, el director de la Fira Àpat, Josep García, destaca els atractius de la zona pel que fa al sector de l’alimentació i que els han fet decantar per portar el projecte al territori.

Les entrades són gratuïtes si s’obtenen de forma anticipada a través de la web http://fira-apat.cat o a un preu de 5 euros si es compren a la taquilla durant la fira.