El CF Pobla no pot guanyar el Manlleu i suma el quart empat seguit en un matx que han dominat i han estavellat dues pilotes a la fusta

El CF Pobla no ha pogut passar de l’empat (1-1) contra el Manlleu. Els tarragonins, que arribaven a l’encontre després d’empatar al camp del líder, han tornat a sumar un únic punt però en aquesta ocasió contra un rival de la zona baixa com el conjunt barceloní. Tot i que el resultat final es queda curt davant les aspiracions grana, l’equip entrenat per Martín Posse ho ha intentat de totes les maneres.

Els pobletans només han necessitat un minut per enviar una pilota al travesser, acció que han repetit mitjançant Gil Muntades després d’estavellar l’esfèric al pal en una acció posterior a un llançament de cantonada. La Pobla ha posat setge a la porteria visitant però qui ha inaugurat el marcador ha estat el Manlleu gràcies a un llançament de falta de Sala que no ha pogut aturar Perales al minut 39. Per sort, els de Posse han tardat pocs segons en empatar. Un minut després del 0-1, Iván Vidal empatava després d’una centrada de Rayco que ha empès al fons de la xarxa amb la col·laboració del visitant Aroca.

La resta de l’encontre ha estat un monòleg que no ha trobat premi de cap de les maneres. Fins i tot els de Martín Posse han reclamat un penal favorable al minut 56 però el col·legiat Bruno Montoro no ha vist l’acció. Malgrat que s’ha intentat, el marcador no s’ha mogut i la Pobla s’ha de conformar amb un empat que deixa l’equip amb 37 punts, provisionalment a la setena plaça després de sumar el tretzè empat de la campanya. El següent repte serà a Ascó diumenge 5 de març a les 12.00 hores.