Amb motiu de la castanyada, l’equip del Què de Què ha volgut parlar amb algunes de les pastisseries que hi ha a la ciutat per saber, de primera mà, com estan vivint aquesta castanyada ja sense restriccions per la pandèmia sanitària del coronavirus.
La primera de les parades ha estat a Sant Pere i Sant Pau on la Pastisseria Montserrat ofereix una gran varietat. Hem parlat amb el seu propietari, amb Marc Margalef.
També hem fet parada amb la Botiga del Café on també estan preparats per oferir panellets a tota la població. Al Què de Què hem parlat amb la responsable de l’establiment, amb Rosa Maria Borràs.
També hem recollit les impressions d’Anna Soler, pastissera del Restaurant El Barquet, que va oferir una sessió de showcooking de panellets al Mercat Central de Tarragona.
Més continguts de Tarragona Ràdio:
- La ciutat de Tarragona projecta el seu primer cementiri civil i públic
- El cantautor Adrià Pagès ens presenta el seu dic debut: Només mor el que s’amaga
- CaixaForum Tarragona explora les olors
- El Partit Popular demana la suspensió de la taxa turística
- Els Comuns han posat en valor els avenços socials que va suposar la proclamació de la República