La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona estrena un nou patrocinador principal: Repsol. Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració de dos anys, que suposa una injecció de 30.000 euros al sector i el subministrament d’energia.
L’aliança arriba en un moment delicat per al sector de la restauració. Després de gairebé dos anys de pandèmia, els hostalers tarragonins perceben l’esgotament d’haver de fer front als constants canvis de restriccions i tancaments de bars i restaurants. La vinculació entre l’AEHT i Repsol ja era existent, però el patrocini principal estreny encara més els llaços entre les dues entitats.
A més, diversos establiments de la ciutat han rebut un Solet de la Guia Repsol. Són, per exemple, els restaurants Xaloc, Barquet o el Quattros, i el bar Cortijo. Francesc Pintado, president de la Federació d’Hostalers, explica la importància del nou conveni.
Javier Sancho, director del complex industrial de Repsol a Tarragona, parla en la mateixa direcció.
La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona enguany arriba als 45 anys d’existència. L’entitat ja està preparant diversos actes commemoratius. Es farà un sopar de celebració a la Boella amb diversos actors del territori i també un dinar a Cambrils.