La tarragonina Sabina Martínez va obtenir, fa dues setmanes, la medalla de bronze en aigües obertes als mundials de natació de Budapest, Hongria. La nedadora del Club Natació Tàrraco, que va competir en la categoria per majors de 30 anys, va veure perillar la seva participació a la prova a causa del mal temps. Finalment es va poder disputar, però els organitzadors la van retallar dels 3000 metres als 2800, amb una aigua molt remoguda. Martínez va ser tercera amb un temps de 37 minuts i 58 segons, entre 49 participants en total. La tarragonina va quedar a només 25 segons de la guanyadora, la italiana Martina Bennetton, i a tan sols 15 de Sara Elisabeth Holman, nord-americana. Sabina Martínez destaca la duresa de la prova i la sorpresa de penjar-se un metall.

Sabina Martínez, que s’entrena en piscina per les seves proves en aigües obertes, ha completat la seva preparació pels mundials en travesses organitzades per la Federació Catalana de Natació. Tot i la feina feta i l’esforç per preparar els campionats, la nedadora del Tàrraco no s’esperava aconseguir fer podi. Martínez confessa que, sent realista, es plantejava com a molt la sisena posició.

Els reptes de la tarragonina no s’acaben. Martínez s’ha marcat acabar entre les tres primeres posicions del circuit català absolut de travesses en aigües obertes. Amb un parell de proves encara per disputar, Sabina Martínez ho té a l’abast, ja que lidera la classificació global.